ИШҚАЛАНИШ ЖУФТИ ДЕТАЛЛАРИ РЕСУРСИНИ МАШИНАНИНГ ТАЪМИРЛАШЛАРАРО РЕСУРСИГА НИСБАТАН КАРРАЛИ ОРТИШИНИ ТАЪМИНЛАШНИНГ НАЗАРИЙ АСОСЛАРИ - Қосимов, Каримжон Зухриддинович (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Машиналар ишқаланиш жуфтининг ейилган деталларни тиклашда, уларнинг ейилишга чидамлилигини орттириш ҳисобига, ресурсини машинанинг таъмирлашлараро ресурсига мос равишда орттиришнинг назарий асослари келтирилган.