QUYMA MAXSULOT PROFILNI ISHLAB CHIQISH VAQTI VA NARXINI QISQARTIRISH - Muxtorov, A.M. (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Ekstruder orqali murakkab shaklida plastik materiallarni quyishda quyish rejimini noto‘g‘ri tanlash natijasida yuzaga kelgan nuqsonlarni aniqlash va bartaraf etish.