ҚАТТИҚ ҚОТИШМАЛИ КЕСУВЧИ ПЛАСТИНАЛАРНИ ЕЙИЛИШГА ЧИДАМЛИЛИГИНИ ЭКСПЕРИМЕНТАЛ ТАДҚИҚОТЛАРИ - Мирзаев, Муродилжон Абдивоси ўғли (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Тажрибаларда, термо э.х.к. волфрамли стержен ва қаттиқ қотишма юзасида композицион номалум фазалар ўртасида ўлчанди.