JISMONIY TARBIYA VA SPORT PEDAGOGIKASI DARS MASHG‘ULOTLARINI SAMARADORLIGINI OSHIRISHNING USULLARI - Majidov, R.R.; Boqiyev, F.H.; Raximov, D.R.; Saydaxmadov, A.V.; Soliyev, I.S.; Abduqodirov, D.S. (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada oliy ta’lim talabalari uchun tashkillanadigan dars mashg‘ulotlarini sifatini va samaradorligini oshirish usullari to‘g‘risida nazariya ma’lumotlar bayon etilgan.