BOSHLANG‘ICH MAKTAB YOSHIDAGI BOLALARDA TISH KARIESINING DIAGNOSTIKASI VA KURSINING XUSUSIYATLARI - Abduazimova-Ozsoylu, L.A.; Xushboqova, Sh.A.; Mazifarova, K.R. (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Tish kariesi og‘iz bo‘shlig‘ining eng keng tarqalgan va surunkali kasalligidir, ayniqsa bolalik davrida. tish kariesining paydo bo‘lishi va rivojlanishi uchun birga yashash. [3,4,5] Tish kariesi yuqori kasallanish potentsialiga ega. Shunday qilib, bu stomatologlarning asosiy faoliyati edi.