TEXNIKA OLIY TA’LIM MUASSASALARIDA UMUMKASBIY FANLARNI O‘QITISHNING ILMIY NAZARIY ASOSLARI - Kuchkarbayev Rustam (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Ushbu maqolada texnika oliy ta’lim muassasalarida o‘qitiladigan “Arxitekturaviy kompozitsiya va loyihalash asoslari” fani hamda “Bino va inshootlar konstruksiyasi” doirasida mutaxassislarni tayyorlash jarayonida ularning kasbiy kompetentligini shakllantirishga qaratilgan metodlar hamda turli ta’lim vositalardan samarali foydalanish jarayoni tahlil qilingan. O‘zbekiston oliy ta’lim muassasalarida, texnika fanlarini o‘qitishda qo‘llash nazariyalari va ularning ahamiyati hamda mavjud adabiyotlar tahlil etilgan.