MATEMATIKA DARSLARINI O‘QITISHDA INTERFAOL USULLARDAN FOYDALANISH - Muxammedova, Muattar Iskandar qizi; Fayzullayeva, Sarvinoz Nabi qizi; Qosimov, Fayzullo Muhammedovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada matematika darslarida interfaol usullardan foydalanish, uning afzalliklari hamda ahamiyati haqida fikr yuritilgan. Interfaol metodlarning turlari va foydalanish usullari yoritilgan.