MAKTABGACHA TA’LIMDA VARIATIV YONDASHUV ASOSIDA INNAVATSIYALAR YARATISH - Mirzakarimova, Nilufar; Ro‘ziboyeva , Zarnigor (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada makatabgacha bo‘lgan ta’limda variativ yondashuv, maktabgacha ta’limni o‘qitish texnalogiyalari va loyihalashtirish va ta’lim sohasidagi uzluksiz ta’lim tizmi haqida to‘liq so‘z yuritiladi.