O‘QUVCHILARNING TEXNIK IJODKORLIK KOMPITENSIYALARINI RIVOJLANTIRISHDA LOYIHALASH-KONSTRUKTORLIK ELEMENTLARIDAN FOYDALANISH - Hamdamova, Nozima Mukimovna; Barotov, Murodjon Hamroyevich; Shoyimova, Maxbuba Radjabovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maktab o‘quvchilarining maxsus darslarda texnik ijodkorlik kompitensiyalarini rivojlantirishda loyihalash-konstruktorlik elementlaridan keng-ko‘lamda foydalanishni o‘rgatish va to‘g‘ri yo‘llanma berish.