АҲОЛИ ДАРОМАДЛАРИ ОШИРИШНИНГ ИҚТИСОДИЙ МЕХАНИЗМИ - Акбарова, Барно; Алиев, Авазхон (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ушбу мақолада Ўзбекистонда аҳоли даромадлари шаклланиши ва унга таъсир этувчи омилларни аҳоли даромадларини ошириш ҳамда прогноз кўрсаткичлари ҳисобланган.