ZARAFSHON VOHASI BRONZA DAVRI CHORVADOR QABILALARINING ETNOARXEOLOGIYASI MAVZUSIDA - Xayitov, Fayzulla Zafar o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada Zarafshon vohasining bronza davrimadaniyati, Zarafshon vohasining bronza davri yodgorliklarining o‘rganilish tarixi haqida ma’lumotlar berilgan.