MIRZO SALIMBEKNING “TARIXI SALIMIY” ASARI TARIXIY MANBA SIFATIDA - Qurbonov M. D., (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Ushbu maqolada Mirzo Salimbekning “Tarixi Salimiy” asarining ilmiy ahamiyati, asarning o‘rganilganlik darajasi, asarda tasvirlangan voqealar, muallifning fikr-mulohazalari hamda asarning o‘rganilganlik darajasi o‘z aksini topadi.