SHASHMAQOMNING VUJUDGA KELISHI TARIXI - Ibrohimov, Azizbek Ismonjon o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada O‘zbek milliy san’ati ustuni bo‘lish maqom, o‘n ikki maqom, shashmaqom san’atlarining vujudga kelishi tarixi haqda haqida yozma manbalar asosida yoritildi.