LEVEL OF STUDY OF THE PROBLEM OF PRODUCING TWO-LAYER KNITTED PRODUCTS - Salayeva , Nozima Sattorovna; Kholiqov, Kurbonali Madaminovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada ikki qatlamli trikotaj mahsulotlarining ishlab chiqarish bo‘yicha ilmiy ish olib borgan bir qator olimlarning ishlari o‘rganib chiqilgan. Namunalarining fizik-mexanik xususiyatlari tahlili keltirib o‘tilgan. Olingan namunalar tahlil qilinib eng samarali bo‘lgan trikotaj to‘qimasining tuzilishi, grafik yozuvi va to‘qima ko‘rinishi tasvirlari berilgan.