“OLIY TA’LIM TIZIMIDA RANGTASVIR ASARLARIDAN NUSXA KO‘CHIRISH AMALIYOT ISHINING IZCHILLIK JARAYONI” - Artikov , G‘ayrat Azizovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada “Oliy ta’lim tizimida rangtasvir asarlaridan nusxa ko‘chirish amaliyot ishining izchillik jarayoni” mavzusi Kamoliddin Behzod nomidagi Milliy rassomlik va dizayn instituti “Dastkohli rangtasvir” yo‘nalishi talabalari uchun Buyuk rassomlar asaridan nusxa ko‘chirish orqali yoritib berilgan.