IKKI O‘LCHOVLI MURAKKAB SOHANI O‘ZARO QO‘SHISH - Pulatov , Аsxad Muxamedovich; Karimov, Norbek Najmiddin o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada ikki o‘lchovli murakkab sohalarni diskret modeli qurish algoritmlari, dasturiy ta’minoti va qo‘shish usullari ko‘rib chiqiladi va ular yordamida natijalar tahlil qilinadi.