RETROSPEKSIYA USULINING O‘ZBEK ADABIYOTIDA QO‘LLANILISHI - Shirinova , Sitora Xayrullo qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mazkur maqolada retrospektiv syujetning o‘zbek adabiyotida qo‘llanilishi xususida so‘z boradi.