DARSDA MUSIQIY DIDNI SHAKLLANTIRISH OMILLARI - Mahmudov , Jahongir Saminjon o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada umumiy o‘rta ta’lim maktablarida musiqa darslarida darsda musiqiy didni shakllantirish omillari, bolalarga musiqa fani yuzasidan yanada kengroq ma’lumotlar berish va qiziqishlarini yana oshirish hamda yangi metodlar bilan dars olib botish yuzasidan so‘z boradi.