MADANIY TADBIRLARDA MIZANSSENALAR USTIDA ISHLASHNING O‘ZIGA XOSLIGI - Mamashukurov , Ozodbek Erkin o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada ommaviy -madaniy tadbirlarda mezansennalar ustida ishlashning oʻziga xosligi, badiiy bayramlar va tomosha mezansenniyasi turlari aks ettirilgan.