MEVA DANAKLARI CHAQILMASINING GRANULOMETRIK TARKIBINI TAHLIL QILISH - Davlyatov , Azizbek Abdikasimovich; Xudayberdiyev , Absalom Abdurasulovich; Madaminova , Zilola Tohirjon qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada meva danaklarini qayta ishlashda chaqilgan meva danak mag‘izlarni danaklardan ajratishda o‘lchamlariga mos ravishda ajratish uchun foydalanilgan usullar va GOST ma’lumotlari keltirilgan