BURISH SONI ρ=[k_1,k_2,...,k_1,k_2,...] BO‘LGANDA R_ρ x={x+ρ} AYLANA AKSLANTIRISHI UCHUN DINAMIK BO‘LINISH QURISH - Sulaymonov , Fozil Uralovich; Abduxakimov , Saidaxmat Xazratqulovich; Abduxakimova , Maftuna G‘ofur qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Biz bu ishda bir o‘lchovli aylana akslantirishlarining markaziy tushunchalaridan biri aylananing dinamik bo‘linishni qurishni o‘rganamiz.