TURIZMNING IQTISODIYOTGA TA’SIRI - Nararova, Nargiza Sohib qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Turizm sohasining mamlakat iqtisodiyotiga ta’sirlari ochib berilgan. Doimiy turar aholining o‘zga yurt vakillarini qanday kutib olishlari bu kabi sohadan olinadigan foydalar ochiqlangan. Turistlarni qanday jalb qilish haqida ko‘rsatmalar berilgan.