MAXMUR HAYOTI VA SHE’RIYATIDA INDIVIDUALLIK - Jamoliddin , Temirov (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada Maxmur hayotining she’riyatiga koʻrsatgan ta’siri, shoirda individual jihatlarining shakllanishiga sabab boʻlgan omillar mustaqil yondashuv asosida bayon etilgan.