QARAQALPAQ XALIQ NAMALARI TIYKARINDA BALALAR DÓRETIWSHILIGIN RAWAJLANDIRIWDA INTERAKTIV METODLARDI QOLLANIW USILLARI - Bawenova , Aynura Jienbaevna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
muzıka, metod, interaktiv, bilim, kónlikpe, tájiriybe, pedagogikalıq texnologiya, nátiyjelilik.