PEDAGOGIK FAOLIYATDA KASBIY MOTIVATSIYANING PSIXOLOGIK SHART -SHAROITLARI - Amirova , Nazokat Uroq qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Pedadodik faoliyatda kasbiy motivatsiyaning psixologik shart -sharoitlari ,o‘rni, ahamiyati,kasbiy motivatsiyaning turlari va ularning psixologik tomondan o‘rganilish jihatlari haqida fikr yuritilgan.