МАКТАБ ЎҚУВЧИЛАРИНИНГ МАТЕМАТИКА ДАРСЛАРИДА МОЛИЯВИЙ САВОДХОНЛИГИНИ РИВОЖЛАНТИРИШ ҲАҚИДА - Пардаева , Замира Ўктамовна (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ушбу мақолада ўқувчилар келажакда оила бюджети, шахсий маблағларини сарфлашда муаммоларга дуч келмаслиги учун математика дарслари доирасида уларнинг молиявий саводхонлигини ривожлантириш ва шакллантириш масалалари қараб чиқилган.