ASALARICHILIK VA ASALARI SUTI HAQIDA - Ishanqulova , Dilafruz Ulugbek qizi; Mamadaliyeva , Ug‘iloy Utkir qizi; Mamatkulova , Dilobar Odiljon qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqola asalarichilik tarixi, asalarichilikning rivojlanishi, asalarilar yordamida harbiy texnikada foydalanish tartibi, asalari suti haqida batafsil yoritilgan.