BOSHLANG‘ICH SINF O‘QISH DARSLARIDA FOLKLORIZMDAN FOYDALANISH - Po‘lotova , Zilola Fayzulloyevna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilariga xalq og‘zaki ijodini anglatishdadarsliklarning o‘rni haqida fikr yuritilgan.