QAMISH QIRINDILI PLITALARNING MUSTAHKAMLIGIGA YELIM MODIFIKATORINING TA’SIRINI O‘RGANISH - Eshmurodov , Xurshid Esanovich; Murodova , Dildora Chori qizi; Shomirzayeva, Zulfiya Xayrullayevna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu ishda formalin va karbamid asosida olingan yelimning tarkibi o‘rganilib chiqildi va unga modifikator sifatida dietil treftal kislota qo‘shdik. Tayyor bo‘lgan mahsulotni tajribada sinab ko‘rildik. Ularni qo‘llash bo‘yicha tavsiyalar berildi.