TA’LIM MUASSASSALARIDA HUQUQIY TA’LIM ZARURIYATI - Po‘latov , Ro‘zimurod Farhod o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada oliy ta’lim tazimida huquqiy ta’lim va tarbiyaning ahamiyati, zaruriyligi yurtimizda amalga oshirilayotgan so‘nggi islohotlar misolida tushuntirib berilgan. Mamlakatimizda tom ma’nodagi huquqiy demokratik davlat aynan yosh kadrlarning huquqiy madaniyati darajasiga bog‘liqligi haqida so‘z boradi.