HUSHMUOMILA MUROJAAT SHAKLINING TURLI DARAJALARDA QO‘LLANILISHI - Ergashova , Dilfuza Inomjonovna; Dexqonboyeva , Omongul Maxamadsoli qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Hurmat nutqi o‘zining tuzilma-tizimi, mazmun-funksional yo‘nalishi, leksik-semantik-grammatik tuzilishi, ifoda asosi va morfologik-sintaktik signallari jihatidan alohida ahamiyat kasb etgan. Bu jamiyatning hurmat darajasi to‘g‘risida haqiqiy, tantanavor va chuqur bayonot berdi.