YO‘L HARAKATI SOXASIDAGI QOIDABUZARLIKLARNI ANIQLASHDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALARNI QO‘LLASH ZARURIYATI - Qosimov , Baxtiyor Axmatjonovich; Yorlayeva, Nilufar Amiriddin qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada хarakat xavfsizligini ta’minlash maqsadida zamonaviy texnologiyalardan foydalanish va masofadan turib boshqariladigan qurilmalar ya’ni qoidabuzarliklarni aniqlash hamda xarakatni tartibga soluvchi qurilmalarning bugungi kundagi ahamiyati to‘g‘risida yoritib o‘tilgan.