MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA TAYYORLOV GURUH BOLALARNI RAVON NUTQINI O‘STIRISHGA O‘RGATISH YO‘LLARI - Xolmurodova , Farog‘at Jumanazarovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarida bolalarni ravon nutqqa o‘rgatish yo‘llari haqida ma’lumotlar berib o‘tilgan. Shuningdek nutq turlariga, tarbiyachi- pedagogning nutqi qanday bo‘lishi kerakligi haqida ham to‘xtalib o‘tilgan.