O‘ZBEKISTONDA MAKTABDAN TASHQARI TA’LIM SIFATINI OSHIRISHDA “BARKAMOL AVLOD” BOLALAR MAKTABLARINING O‘RNI - Janabayev , Mustafa Shektibayevich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ta’lim — ta’lim oluvchilarga chuqur nazariy bilim, malakalar va amaliy ko‘nikmalar berishga, shuningdek ularning umumta’lim va kasbiy bilim, malaka hamda ko‘nikmalarini shakllantirishga, qobiliyatini rivojlantirishga qaratilgan tizimli jarayon.