MADANIY-OMMAVIY TADBIRLARNING JAMIYAT MA’NAVIY HAYOTIDA TUTGAN O‘RNI - Samiyev , Baxtiyor Norbobo o‘g‘li; Xolmo‘minov , Mo‘minmirzo (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada hozirgi globallashuv davrida madaniy-ommaviy tadbirlarning jamiyat ma’naviy hayotidagi o‘rni va uning maqsadi haqida atroflicha fikrlar yuritilgan.