BASLAWISH KLASLARDA OQITIWDA JAŃA PEDAGOGIKALIQ TEXNOLOGIYALARDAN PAYDALANIW - Reymova , Gúljahan; Eldesova, Aygerim (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqalada baslawısh klaslarda oqıtıwdıń jańa texnologiyalari, bilim beriwdiń rawajlandırıw jolları haqqında sóz etiledi.