“QARAQALPAQ ÁDEBIYATI” GAZETASINDA ÁDEBIYATTANIWDIŃ AYRIM MÁSELELERI - Mnajatdinova, Makarya (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Bul maqala “Qaraqalpaq ádebiyatı” gazetasında járiyalanǵan ádebiyattanıw boyınsha ayrım máseleleri hám gazetanıń búgingi kúndegi iskerligi haqqında sóz etemiz.