SUN’IY INTELLEKT ALGORITMLARI YORDAMIDA O‘ZBEK TABIIY TILINI TUSHUNISHNING AHAMIYATI - Sulaymonova, Fozila Mo‘minjon qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada sun’iy intellekt algoritmlari yordamida tabiiy tilni tushunishning zaruriyati haqida fikr yuritilgan va hozirgi kunda o‘zbek tabiiy tilini tushunishning dolzarbligi ko‘rsatib berilgan.