ПАРРАНДАЛАРДА УЧРАЙДИГАН КАСАЛЛИКЛАР ВА УЛАРНИ ДАВОЛАШ УСУЛЛАРИ - Ходжаев , Улуғхўжа Тўрабоевич; Мухитдинова, Нозимахон Фахриддин қизи (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada parrandalarda uchraydigan kasalliklar va ularni davolash usullari yoritilgan.