BOSHLANG‘ICH SINF ONA TILI DARSLARIDA SIFAT SO‘Z TURKUMI BO‘YICHA LISONIY KOMPOTENTSIYALARINI SHAKLLANTIRISH METODІKASI - Mamazoirova, Jangil Hamdamovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqola boshlang‘ich sinf ona tili darslarida sifat so‘z turkumi bo‘yicha lisoniy kompetensiyalarni shakllantirish borasida soha mutaxassislari olib borgan ilmiy izlanishlar, tadqiqotlar tarixiga nazar tashlaydi.