GIALURON KISLOTASINI OLISH UCHUN OPTIMAL, QULAY, USULNI TANLASH - Xolboboyev, B.F.; Xaitbaev, A.X; Axmedova, N.N; Maxkamov, B.G‘ (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu izlanishimizda gialuron kislotasini turli muhitda, turli sharoitda va turli cho‘ktiruvchilar yordamida gialuron kislotasini ajratib olish, ularni farqini kuzatish, toza gialuron kislotasini olish uchun optimal, qulay usulni tanlash natijalari keltirilgan.