TALABALARNI AKSIOLOGIK YONDASHUV ASOSIDA OILAVIY HAYOTGA TAYYORLASHNING AMALIYOTDAGI MAVJUD AHVOLI - Umedjanova , Malika Lukmanovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada talabalarni aksiologik yondashuv asosida oilaviy hayotga tayyorlash borasidagi tadqiqot ishlari, dastur va o‘quv qo‘llanmalarini o‘rganish, oliy taʼlim mussasasi tizimida talabalarni oilaviy hayotga tayyorlashning o‘ziga xos yo‘llari, metod va usullari borasida maʼlum tajribalar mavjud.