ҚАЗАҚ ЖӘНЕ ӨЗБЕК ТІЛДЕРІНДЕ СЫН ЕСІМ ШЫРАЙ КАТЕГОРИЯСЫНЫҢ ТЕОРИЯЛЫҚ СИПАТЫ - Байбулатова , Камила Жасарбекқызы (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Бұл мақалада біз өзбек және қазақ тілдерінің сын есім шырай категориясының зерттелу тарихы және зерттеуші ғалымдар туралы, сонымен қатар шырай категориясының жалпы түсіндірмесі туралы айтамыз.