SHAXSSIZ FE’LLAR VA IBORALAR O‘RTASIDAGI FARQ - Suvonova, Nigorabonu; Rasulova, Mohinur (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqola “ Fransuz tilida shaxssiz fe’llar va iboralar o‘rtasidagi farq” lar to‘g‘risida bo‘lib bu mavzu ko‘pgina tilshunoslar tomonidan tahlil qilingan.Bu o‘rinda har doim shaxssiz shakilda keladigan fellarga katta etibor qaratilgan.