QUVURLARNI GIDRAVLIK HISOBLARI - Yusupova, Ra’noxon Qosimjonovna; Qorachayeva, Oltinoy (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada quvurlardagi bosim yo‘qotilishi sabablari, oqibatlari va uni bartaraf etish yo‘llari, usullari yoritilgan.