MAYATNIKLI BOLG‘A YORDAMIDA URILISH KUCHI QIYMATINI ANIQLASH - Mamajonov, Zafar Azizovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
ushbu maqolada sabzi tog‘rash gurilmasini loyihalash jarayonida, mahsulotning kesilish nuqtasiga ta’sir etayotgan kuchlar aniqlanadi va buning natijasida qurilmada me’yoriy sarf kuchi ta’minlanadi.