ОФИЦЕРЛАРНИНГ ҲАРБИЙ ХИЗМАТЧИЛАР ТАЪЛИМ-ТАРБИЯСИДАГИ ЎРНИ - Ходиев, Р.Х (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Мазкур мақолада ҳарбий хизматчиларни таълим-тарбиялаш, ҳарбий офицер кадрлар хулқининг ташқи муҳит талабларига мос равишда касбий, ахлоқий (этика) етуклиги, ҳарбий жамоани бошқаришда муомала ва нутқ маданияти ҳамда ташкилотчилик ва ташаббускорлик қобилиятларини тарбиялашнинг ўзига хос жиҳатлари ёритилган.