O‘ZBEK OILALARIDAGI MAVJUD IJTIMOIY-PSIXOLOGIK MUAMMOLAR TASNIFI - Mamasadikova, Nodira Olimovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada o‘zbek oilalarida mavjud bo‘lgan ijtimoiy-psixologik muammolar va ular sabab yuzaga keladigan konfliktlar yoritilgan.