OʻSMIRLIK DAVRIDA PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARNING TARKIB TOPISHI - Yorboboyeva, Iroda Baxriddinovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada oʻsmir yoshdagi o‘quvchilarda kuzatiladigan psixologik xususiyatlar, ahamiyati va uning tarkibi yoritilib o‘tilgan.