ZAMONAVIY TA’LIM TEXNOLOGIYALARINING FIZIKANI O‘QITISHDAGI O‘RNI - Irmatov, Fozil Muminovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada fizikani o‘qitishda zamonaviy o‘qitish vositalari bilan rivojlantirish yondashuvlari bayon qilingan. Ta’lim jarayonida zamonaviy ta’lim texnologiyalaridan foydalanish talabalarning aqliy faolligini rivojlantiradi, ta’lim jarayonini talabalar uchun tushunarli va qiziqarli qilish imkonini beradi.